icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Bedrijfspand dupliceren VDB

Bedrijfspand dupliceren VDB

Als je bij VDB Kunststofkozijnen in Oosternijkerk het bedrijfsterrein oprijdt, valt meteen op dat hier met veel gevoel voor smaak en oog voor detail wordt geleefd en gewerkt. Een prachtig huis met dito tuin en daarnaast gelegen bedrijfspand, dat opvalt door zijn gekartelde gevel. Een ware blikvanger.

Een opgeruimde werkplek voor optimaal werkplezier
Havinga metaal werkt aan beide zijden van het pand aan de verbreding van het bedrijfsgebouw. Eigenaar Johan van Driesum: “Alles kan nu onder dak. De twee oorspronkelijke loodsen krijgen een doorbraak naar het nieuwe gedeelte. Zodra alles klaar is wordt de indeling aangepast om straks weer optimaal te kunnen functioneren. Het werkt gewoon ontzettend fijn als zaken op orde zijn en voor iedereen duidelijk is wat waar staat. Ik hou er ook gewoon van!”

Vertrouwde samenwerking
VDB Kunststofkozijnen levert kunststofkozijnen voor woningen en bedrijfsgebouwen. Zo werkt Havinga metaal bij de bouw van loodsen met de kozijnen van VDB Kunststofkozijnen. Toen Johan zijn pand wilde verruimen lag het redelijk voor de hand deze vraag bij Havinga metaal neer te leggen. Johan: “Met Jan is het contact altijd goed. Daarnaast spreekt zijn stijl van werken mij aan. Hij heeft een duidelijk verhaal, zonder poespas en ontzorgt ons bij het hele bouwproces.” De loodsen zijn tijdens dit gesprek nog niet af, maar de contouren van het einddoel zijn al goed zichtbaar. Dat het mooi wordt heeft Johan alle vertrouwen in. “Alles gaat naar wens en volgens afspraak. Die laatste loodjes zit ik niet over in.”

Mocht u willen weten wat wij op het gebied van bedrijfspanden en loodsenbouw nog meer kunnen betekenen, kijk dan bij specialisaties

Artikel geschreven door: Trynke's Communicatie & Creatie