icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Bedrijfsverzamelgebouw DB Beton Surhuisterveen

Bedrijfsverzamelgebouw DB Beton Surhuisterveen

Al jaren werken we samen met Gert en Sietske Boetes van DB Betonwerken. In heel wat stallen, hallen en panden die we bouwen, kom je hun poeren en betonelementen tegen. Des te leuker is het dat we afgelopen jaar een bedrijfsverzamelgebouw voor Gert en Sietske mochten realiseren. Uiteraard produceerden ze de fundering zelf.

Naast het bedrijfspand van DB Betonwerken aan de Rooilijn in Surhuisterveen staat sinds kort een modern bedrijfsverzamelgebouw. "Een investering in de toekomst", lacht Sietske. "Dit bedrijfsverzamelgebouw staat los van onze betonwerkzaamheden. In dit gebouw vind je zes units die we verhuren aan ZZP'ers, startende bedrijven en liefhebbers."

Iedere unit beschikt over een eigen deur, roldeur, werk- of hobbyruimte, toilet en een trap die naar een ruime zolderverdieping leidt. "Uiteraard hebben we zelf de fundering geproduceerd", knipoogt Gert. "Daarna hebben de mannen van Havinga Metaal de fundering geplaatst en het pand erop gezet. Van boven tot onder is alles compleet geïsoleerd en voorzien van stroomaansluitingen. Over ieder detail heeft Havinga Metaal met ons meegedacht. Van de keuze voor materialen tot de indeling van de ruimte. Dat werkt perfect."

Deze eerste succesvolle samenwerking smaakt dan ook naar meer. "We zijn van plan om hierachter nog een soortgelijk gebouw neer te zetten", wijst Sietske. "Uiteraard laten we dat ook weer doen door Havinga Metaal. Daar weten ze inmiddels van de hoed en de rand. Bovendien zit het kantoor van Jan om de hoek. We kunnen er zo eventjes naartoe lopen voor overleg. Ook andere ondernemers hier op het industrieterrein weten we inmiddels te vinden. Zo komen de roldeuren van Henstra Deuren. We houden het cirkeltje van leveranciers graag zo klein mogelijk."

Mocht u willen weten wat wij op het gebied van bedrijfspanden en loodsenbouw nog meer kunnen betekenen, kijk dan bij specialisaties

Artikel geschreven door: Nynke TXT.