icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Overkapping Haitsma Beton

Renovatie Haitsma Beton Kootstertille

In 2019 hebben we diverse mooie klussen van Haitsma Beton gegund gekregen.

In samenwerking met Jansma en Van Dijk te Buitenpost hebben we het dak van een productieloods vervangen. Als eerste is het asbest gesaneerd. Vervolgens zijn er sandwichpanelen geplaatst compleet met aluminium lichtstraat en naadloos getrokken goten. Door deze uitgevoerde acties voldoet de hal nu aan de huidige isolatienormen. Dit komt het werkproces en het milieu ten goede. Deze betonproducent verwarmt zijn productiehallen namelijk om het droogproces van het beton te versnellen.

De nieuwe kunststof geplaatste kozijnen, welke de oude houten vervangen, dragen hier ook aan bij.

Naast het restylen van het dak en vervangen van de kozijnen, hebben we tussen twee hallen een overkapping geproduceerd en geplaatst. Deze wordt gebruikt voor de opslag van materialen. De luifel bestaat uit een staalconstructie met daarop een aluminium boogconstructie met daartussen policarbonaatplaten. Om het inwateren bij de zijgevel te voorkomen, hebben we deze bekleed met damwandprofielplaten.

Een sfeerimpressie van de oude en nieuwe situatie is door middel van foto’s weergegeven.

Mocht u willen weten wat wij op het gebied van restylen van hallen en gebouwen en overkappingen nog meer kunnen betekenen, kijk dan bij specialisaties of neem contact met ons op.