icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Werktuigenberging Scharsterbrug

Werktuigenberging Scharsterbrug

Een werktuigenberging bouwen, is één van de specialismen van Havinga metaal. Onze expertise op dit vlak is groot.

Voor Hanje & Hoekstra te Scharsterbrug mochten wij dan ook een werktuigenberging bouwen. Havinga metaal was hoofdaannemer van dit project. Dit hield in dat we het totale traject hebben verzorgd, compleet met:

  • bouwkundig tekenwerk
  • aanvragen van de vereiste vergunningen
  • overleg met de gemeentelijke instanties
  • constructieberekeningen van de onder- en bovenbouw.

In de uitvoeringsfase hebben we de fundering geleverd en geplaatst (prefab). Vervolgens is de staalconstructie gemonteerd, welke in onze eigen werkplaats is geproduceerd (staalconstructies). Voor het monteren maakten we gebruik van onze eigen montageploeg en machines, zoals mobiele bouwkraan, rupshoogwerkers en roterende verreiker. Deze zijn, mits beschikbaar, ook te huur. Voor tarieven en mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen.

Na het monteren van de staalconstructie is de dak- en wandbeplating geplaatst. Deze loods is voorzien van 13 door ons gefabriceerde schuifdeuren en wordt gebruikt voor de opslag van landbouwmachines. Dankzij de vele schuifdeuren kan onze klant de berging efficiënt gebruiken met het in- en uitrijden van de diverse machines. In de zijgevel hebben we spanten opgevangen middels onderslagliggers, waardoor er een inrijbreedte van 10 meter is gecreëerd. 

De werktuigenberging is afgewerkt met zetwerk uit onze eigen zetterij (zet- en buigwerk).

Mocht u willen weten wat wij op het gebied van loodsenbouw nog meer kunnen betekenen, kijk dan bij specialisaties