icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Over ons

Over Havinga metaal

Havinga metaal is een metaalconstructiebedrijf. We zijn goed in het bouwen van loodsen, bedrijfshallen en werktuigbergingen en het restylen van uw pand. We maken bij zowel het bouwen als restylen gebruik van duurzame materialen. Indien gewenst wordt alles van A tot Z verzorgd. Alle disciplines hebben we in huis: het verzorgen van het vergunningstraject, het tekenwerk, plaatsen van de fundering, maken en monteren van staalconstructies en het leveren en monteren van dak- en wandbeplating. Met de eigen zetterij zorgen we voor een mooie afwerking.

We zijn tevreden als we samen, op een fijne manier aan uw werkruimte hebben gewerkt. Hoe we dat doen? We werken met een vertrouwd en relatief klein team professionals en kunnen, als dat nodig is, het hele proces coördineren. We houden van korte lijnen en goede communicatie. Bent u nieuwsgierig? Ik kom graag eens langs. Dan praten we dan wel verder.

Jan Havinga

In juni 2022 mochten wij in 'Kijk op het Noorden' vertellen over onze onderneming en vorderingen nieuwbouw. Benieuwd naar het artikel, klik op onderstaande link.

https://mailchi.mp/692bcaa43bce/a-13699569